WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#10065 closed defect (bug) (wontfix)

Media Gallery doesn't work

Reported by: perosb Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 2.8
Component: Media Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Uploading files to the media library doesn't allow you to create a Gallery anymore.

In 2.7 when uploadig several pictures, a Gallery tab was created and you could insert a Gallery into your post.

Thw Gallery tab doens't show up in 2.8RC1 (nor the betas)

Change History (5)

comment:1 dd325 years ago

If you click "Save All changes" after uploading, It directs you to the gallery tab from which you can insert a gallery..

comment:2 azaozz5 years ago

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

As dd32 suggested you have to click "Save all changes" to go to the Gallery tab, hopefully after proper titles are entered for the uploaded images.

comment:3 perosb5 years ago

  • Resolution wontfix deleted
  • Status changed from closed to reopened

well...that's the problem.

clicking "save all changes" doesn't show the gallery tab.

it just empties the tab, still on first tab.
as seen in this screenshot: http://imagebin.org/52040

reverting to 2.7 branch it works just as dd32 says.

comment:4 dd325 years ago

  • Milestone 2.8 deleted
  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from reopened to closed

Disable all plugins, and clear your browser cache and try again. Its not a WordPress bug as its working the way described.

comment:5 dd325 years ago

westi just confirmed this, It only happens if you attempt to attach to a Draft post, before the first autosave(ie. the title and body are empty)

See also: #9471 (Which explains it better)

Note: See TracTickets for help on using tickets.