WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#10506 closed defect (bug) (invalid)

Error message when saving or publishing new post

Reported by: Paleo Pat Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 2.9
Component: Administration Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

When creating a new post the following error is generated:

Your attempt to edit this post: “(post subject here)” has failed.

Please try again.

Attachments (2)

testpostingscreen.jpg (96.6 KB) - added by Paleo Pat 5 years ago.
Screenshot1
errorscreen.jpg (49.9 KB) - added by Paleo Pat 5 years ago.
Error message

Download all attachments as: .zip

Change History (17)

Paleo Pat5 years ago

Screenshot1

Paleo Pat5 years ago

Error message

comment:1 in reply to: ↑ description Paleo Pat5 years ago

Not sure what component that this should be filed under, but it is happening every time I try to create a new posting. I am beta testing 2.9 rare. This just started like last night. I believe. but it is a major issue. I'm not sure if it is in the autosave or what. But it is there. and it is major.

-Pat

comment:2 Paleo Pat5 years ago

I should add that this is happening under firefox latest version. I will check chrome and I.E and report back.

comment:3 Paleo Pat5 years ago

The error is happening with Chrome as well. Checking I.E now.

comment:4 Paleo Pat5 years ago

  • Severity changed from critical to blocker

comment:5 Paleo Pat5 years ago

  • Severity changed from blocker to critical

comment:6 Paleo Pat5 years ago

  • Keywords posting post admin failure added

comment:7 Paleo Pat5 years ago

  • Cc Paleo Pat added
  • Severity changed from critical to blocker

Just checked I.E. happening there too and it is now happening ALL THE TIME. Upping to blocker.

comment:8 follow-up: scribu5 years ago

  • Component changed from General to Administration
  • Priority changed from highest omg bbq to normal

Not happening here on 2.9-rare.

Perhaps it's an issue with autosave.

If you have Firebug installed, please confirm that 3 ajax requests are being made just after you start writing.

comment:9 scribu5 years ago

  • Keywords reporter-feedback added; posting post admin failure removed

comment:10 follow-up: scribu5 years ago

Oh, and of course, it might be a plugin issue. Try disabling them first.

For future reference, don't open tickets unless you're sure it's a problem with WordPress itself.

comment:11 mrmist5 years ago

  • Severity changed from blocker to normal

Works for me at 11748 on both IIS and Apache.

Probably plugin or theme related.

Does it happen with all authors?

Demoting severity pending feedback.

comment:12 in reply to: ↑ 8 Paleo Pat5 years ago

Replying to scribu:

Not happening here on 2.9-rare.

Perhaps it's an issue with autosave.

If you have Firebug installed, please confirm that 3 ajax requests are being made just after you start writing.

I do not have firebug installed here.

comment:13 in reply to: ↑ 10 Paleo Pat5 years ago

Replying to scribu:

Oh, and of course, it might be a plugin issue. Try disabling them first.

For future reference, don't open tickets unless you're sure it's a problem with WordPress itself.

Oh, so, you automatically assume that it is NOT a wordpress issue. Biased much?

I will, even I think it is not that, I will disable all plug ins and try it.

I will report back...

comment:14 Paleo Pat5 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

okay guys... It is a plug, I was wrong here... Great. I have 25 inactive plug-ins and now I have to find out which one is causing it...

Oy!

-Pat

comment:15 Denis-de-Bernardy5 years ago

  • Milestone 2.9 deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.