WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 4 months ago

#106 closed enhancement (worksforme)

Pingback problems

Reported by: MaThIbUs Owned by: matt
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 1.2
Component: XML-RPC Keywords:
Focuses: Cc:

Description

As stated in this thread: http://wordpress.org/support/3/7655 I seem not to be the only one whose pingbacks don't work after editing a post. Even if the post was a draft, and then it gets published: no pinging. The pingbacks only work when I write a post and publish it directly (without saving it as a draft first). Also, when a post is posted, and a new link is added after an edit, it doesn't pingback it even if the "PingBack the URI's in this post" box is ticked...

Change History (8)

comment:2 @matt10 years ago

  • Patch set to No
  • Status changed from new to assigned

Are you still experiencing this issue?

comment:3 @tor10 years ago

Confirmed in 1.2.1, kinda. You can edit a draft as many times as you like, and when you publish the draft, it pings anything present. Though, if you edit that post and add a link, the new link isn't pinged.

comment:4 @tor10 years ago

Confirmed in latest cvs as well.

comment:5 @matt10 years ago

  • Owner changed from anonymous to matt

comment:6 @matt10 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from assigned to closed

comment:7 @slackbot4 months ago

This ticket was mentioned in Slack in #forums by ipstenu. View the logs.

comment:8 @slackbot4 months ago

This ticket was mentioned in Slack in #forums by ipstenu. View the logs.

Note: See TracTickets for help on using tickets.