WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#12569 closed defect (bug) (invalid)

creating a blog from a subdomain creates subdomain.subdomain.root.com

Reported by: anointed Owned by:
Milestone: Priority: high
Severity: major Version: 2.9.2
Component: General Keywords:
Focuses: Cc:

Description

steps to reproduce problem.

  1. create subdomain blog
  2. go into the subdomain blog
  3. click add blog, and add the blog

What happens is the new blog has the address subdomain.subdomain.rootblog.com

If creating a blog from the root domain then all is fine.

This really comes into play as I host customer blogs on my wpmu install. When the customer, who is on their subdomain.root.com site, creates a blog, they end up with the double-subdomain issue.

I know that could go to the primary domain to create a blog, but they don't have access to that. My primary domain blog is used to 'sell' wp websites.

Change History (4)

#1 @nacin
10 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Is this applicable still in 3.0? I do know that multisite accepts sub-subdomains without issue, but is the bug that they are locked in to that still in place?

#2 @nacin
10 years ago

  • Milestone changed from MU 2.9.x to Unassigned

#3 @sorich87
10 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

It is not applicable in 3.0 . I followed the describe steps and it works as expected.

#4 @nacin
10 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.