WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#1259 closed defect (bug) (worksforme)

Post Password Not Working

Reported by: anonymousbugger Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: major Version: 1.5
Component: Administration Keywords:
Focuses: Cc:

Description

I have been trying to password posts but when password entered, page only refreshes and still shows space to enter password. I have cleared cookies and cache, numerous times, and once out of 10 times I can view the post.... any ideas?

Change History (5)

comment:1 @anonymousbugger10 years ago

  • Patch set to No

comment:2 @anonymousbugger10 years ago

my url is wingedemotion.com password for test posts is testing...

comment:3 @Syn10 years ago

Did you moved the blog? Others experienced same behaviur after moving the mlog folder to an other position

comment:4 @anonymousbugger10 years ago

I have this exact same problem, very frustrating. I'm on WP 1.5 on IIS and use different browsers on different machines. Only one seems work at a time, the others result in the blank login screen not invalid password, it just returns to the login screen after using the correct password.

I can then request that a new password is sent. If I then enter my new password on say IE on machine 1 it will work, but Firefox on that same machine will then not work neither will IE or Firefox on machine 2. I can repeat with a differnt setup. thx!

edited on: 05-06-05 14:20

comment:5 @markjaquith10 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Ancient. Reopen if issue persists with latest release of WordPress.

Note: See TracTickets for help on using tickets.