WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#12837 closed defect (bug) (worksforme)

tags not added while editing multiple posts

Reported by: Beee Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.0
Component: Quick/Bulk Edit Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

I tried to add 1 tag to 2 posts at the same time by checking both posts and editing them (on the posts page).

It does work if you (quick) edit only one post, when you edit multiple it doesn't work.

Change History (5)

comment:1 @Beee5 years ago

info (just in case)
Wordpress version = 3.0 beta 1
Browser = Chrome
OS = Win 7

comment:2 @scribu5 years ago

  • Component changed from General to Quick Edit
  • Keywords needs-patch added; tags edit ass removed
  • Milestone changed from Unassigned to 3.0
  • Priority changed from high to normal

Related: #11302

comment:3 @nacin5 years ago

  • Keywords reporter-feedback added; needs-patch removed

Are you using quick edit with multiple posts, or bulk edit?

If you click "Quick Edit," you'll only be editing that post. If you click the checkbox for multiple posts, then go to Bulk Actions > Edit and click Apply, you'll be editing both posts.

It worked for me, so I wanted to confirm.

comment:4 @nacin5 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Please re-open with feedback if I'm incorrect.

comment:5 @nacin5 years ago

  • Milestone 3.0 deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.