Make WordPress Core

Opened 5 years ago

Closed 4 years ago

Last modified 4 years ago

#17504 closed defect (bug) (worksforme)

Uploading a patch with IE9 does not work

Reported by: sbressler Owned by: ocean90
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: WordPress.org site Keywords:
Focuses: Cc:


Uploading patches with IE9 does not work, either in standards mode or IE9 compatibility mode. Things obviously work fine in other browsers (I tested in Chrome).

Selecting a file and typing a comment work fine, but when submitting, the field with the path to the file selected is cleared and the form is not submitted (and the patch is thus not uploaded).

Sadly there is no "Trac" component under which I can put this ticket.

Attachments (5)

ie9.patch (5 bytes) - added by ocean90 5 years ago.
ie9.2.patch (5 bytes) - added by ocean90 5 years ago.
ie9.3.patch (5 bytes) - added by ocean90 5 years ago.
ie9.4.patch (5 bytes) - added by ocean90 5 years ago.
ie9.5.patch (4 bytes) - added by war59312 4 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (13)

#1 @nacin
5 years ago

  • Component changed from General to WordPress.org site
  • Milestone changed from Awaiting Review to WordPress.org

Might be IE9, Trac, or our own trac mods.

First, can someone else confirm this?

#2 @ocean90
5 years ago

  • Owner set to ocean90
  • Status changed from new to reviewing

5 years ago

5 years ago

5 years ago

5 years ago


#3 @ocean90
5 years ago

It works for me.

IE 9.0.8112.16421 on Win 7 Pro 64bit.

#4 @sbressler
5 years ago

Just tried again and still no luck. If you press F12 on Trac (in IE9), what are your browser and document modes?

4 years ago

#5 @war59312
4 years ago


As you can see it attached just fine.

OS: Win7 x64 SP1

Browser Mode: IE9

Document Mode: IE9 standards

Ugh: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3a%2f%2fcore.trac.wordpress.org%2fticket%2f17504

Sad, that should be fixed. ;)

Take Care,


#6 @war59312
4 years ago

  • Cc war59312 added
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from reviewing to closed

#7 @ocean90
4 years ago

  • Milestone WordPress.org deleted

what are your browser and document modes?

I have tried it with each and it works with each.

#8 @sbressler
4 years ago

Still doesn't work for me. Oh well, I can certainly use another browser.

I thought maybe it might have to do with the attachment upload form action being blank, but pretty sure that just indicates to the browser that the form should be posted to the current page. No other ideas...

Note: See TracTickets for help on using tickets.