WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 3 years ago

Closed 3 months ago

#17785 closed defect (bug) (fixed)

Unlink button is active even when there's no link

Reported by: JonezJeA Owned by:
Milestone: 3.9 Priority: normal
Severity: minor Version: 3.1.3
Component: TinyMCE Keywords:
Focuses: Cc:

Description

When I am writing and want to put in a link it is working just fine. But why is the 'remove link' button active when there is no link at all? I think the 'remove link' button needs only to be active when there is a link selected.

Change History (6)

comment:1 scribu3 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

What browser are you using? Also, please describe the series of steps you go through to see the problem.

comment:2 ocean903 years ago

What could be meant:

Add text to the editor, highlight it. Now you should see, that both buttons can be clicked, remove link and add link: http://grab.by/alnW.

comment:3 scribu3 years ago

  • Component changed from Editor to TinyMCE
  • Summary changed from Bug with linking? to Unlink button is active even when there's no link

Ah, I see it.

comment:4 scribu3 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed

comment:5 JonezJeA3 years ago

Yes, I meant that. Sorry for the silly title.
For the record: I use Google Chrome

comment:6 azaozz3 months ago

  • Milestone changed from Awaiting Review to 3.9
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed in TinyMCE 4.0 see #24067.

Note: See TracTickets for help on using tickets.