WordPress.org

Make WordPress Core

Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #18023, comment 3


Ignore:
Timestamp:
07/08/11 18:02:41 (3 years ago)
Author:
mihai
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #18023, comment 3

    initial v1  
    11Ok this is too weird. It works now.  
    2 I have a multisite install, and 2 sites on it. Each of them were using different themes. It seems that at some point in time the secondary site was "assigned" the theme of the main site but only in the admin...if I was looking at the site outside of admin it was using its own  theme ( I know because it's in a different language ) so I thought there's no way that the problem would be because of a wrong theme. 
     2I have a multisite install, and 2 sites on it. Each of them was using it's own theme.  
    33 
    4 Another weird thing is that the theme that was now "assigned" in admin also contains some custom templates but still none of them were displayed in the page editor.  
     4It seems that at some point in time the secondary site was "assigned" the theme of the main site but only in the admin...if I was looking at the site outside of admin it was using the right theme ( no doubt about it since it's a in a different language ). 
     5 
     6Another weird thing is that the theme that was now "assigned" ( the theme of the main site ) in admin also contains some custom templates but still none of them were displayed in the page editor. Those templates were available however when I was editing the pages of the main site.  
     7 
     8It seems that the activation of the main theme in the secondary site was a fake, but it did influence the way the templates work in the page editor. 
    59 
    610So I went in Admin -> Appearence and switched the theme to the right one and now I'm able to see the page template dropdown box again in the page editor.