WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#18095 closed defect (bug) (invalid)

Errors in the post editor, in the kitchen sink, and for adding links

Reported by: bigonroad Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.2
Component: General Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Getting a bug on the editor in 3.2 (and 3.2.1) - vanilla install, no plugins running, default admin theme.
Using Chrome 13 (not dev)

Two issues

  1. I get both sets of icons on the toolbar - both the visual and the HTML - see a screenshot here - http://www.uploadscreenshot.com/image/388997/1456831.
  1. When entering links in visual I get glitchy visual errors - doubled up X button, weird white opacity strip - http://www.uploadscreenshot.com/image/388998/859402.

When I click Update, I get taken straight back to the post list, link creation having failed. The only way to make links is to do it in code.

Attachments (2)

screenshot.jpg (106.4 KB) - added by bigonroad 3 years ago.
Screenshot
screenshot2.jpg (107.8 KB) - added by bigonroad 3 years ago.
screenshot2

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

bigonroad3 years ago

Screenshot

bigonroad3 years ago

screenshot2

comment:1 bigonroad3 years ago

Exactly the same issues in Firefox 4, and Firefox 5.

comment:2 bigonroad3 years ago

Resolved, due to dodgy front end theme screwing up the admin display

comment:3 bigonroad3 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:4 dd323 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted

comment:5 dd323 years ago

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

comment:6 dd323 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from reopened to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.