WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#18223 closed enhancement (duplicate)

Can't Attach Image through Media Library

Reported by: dclardy Owned by: dclardy
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Media Keywords: ux-feedback
Focuses: Cc:

Description

When uploading an image to WordPress and attempting to attach it to a Post or Page through the Media Library, the menu for selection is blank. There are no pages or posts listed to attach to. I was having this issue on an updated version of WordPress with about 12 plugins installed, but I installed a fresh copy and used the default theme to get the same errors with no plugins installed. I thought there was an error on my end, but I am seeing the issue in a brand new install.

Replication:
Install a fresh copy of WordPress
Upload an image
Attempt to attach it

From what I can tell, this happens in all browsers.

Attachments (1)

blank.png (25.9 KB) - added by dclardy 3 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

dclardy3 years ago

comment:1 darkfate3 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

WFM. Make sure you're searching the correct page otherwise nothing shows up.

comment:2 darkfate3 years ago

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

Whoops, didn't mean to change resolution

comment:3 dclardy3 years ago

  • Owner set to dclardy
  • Status changed from reopened to accepted

Wow, I feel pretty stupid now. Sorry for the clutter! For some reason, I thought that the items would show up when you started typing. Google instant search has really gotten to me.

comment:4 SergeyBiryukov3 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from accepted to closed

comment:5 dclardy3 years ago

  • Resolution worksforme deleted
  • Status changed from closed to reopened
  • Type changed from defect (bug) to enhancement

I have been thinking about this, and I don't understand why this doesn't function like the Internal Linking feature. When writing a post or page, you can select the text and click the link feature. The dialog displays all content, and you are able to filter it as needed. There is no reason for the Media Attacher to not be the same. It should show all content and allow you to filter it as needed. This is the reason why I assumed it did not work. It works differently in another part of WordPress.

I think that the functionality between the linking and the attaching functions should be the same. I will change this to an enhancement.

comment:6 SergeyBiryukov3 years ago

  • Keywords ux-feedback added
  • Milestone set to Awaiting Review

comment:7 ocean903 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from reopened to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.