WordPress.org

Make WordPress Core

#21063 closed defect (bug) (worksforme)

Add New Category has broken user feedback

Reported by: dogweather Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.4
Component: Administration Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

The Add New Category form in the Categories admin page appears to be completely dead. Seemingly, nothing happens - no slug autofill, no response to clicking the Add New Category button.

However, it seems to be working nearly fine. Refresh the Categories screen and the new category is in the list.

I've verified this on two sites that I upgraded to 3.4.

Change History (3)

comment:1 duck_22 months ago

  • Keywords reporter-feedback added

Do you see any JavaScript errors on the page? (Your browser should have a JavaScript console which will be useful for this, e.g. F12 in Chrome).

Have you tried disabling all plugins and retrying?

comment:2 dogweather22 months ago

Hi, no javascript errors (Chrome). In Wordpress 3.4.1 now, the form still shows no indication of success, but the category list does visibly re-fresh. Haven't tried disabling other plugins yet.

comment:3 SergeyBiryukov16 months ago

  • Component changed from General to Administration
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Adding a new category works exactly the same for me in 3.2, 3.3, and 3.4.

no slug autofill

I don't think we ever had slug autofill in that form.

no response to clicking the Add New Category button.

There's indeed no success message, but the new category should appear at the top of the list.

the form still shows no indication of success, but the category list does visibly re-fresh.

This sounds like expected behaviour.

Feel free to reopen with more information if there's still a problem.

Note: See TracTickets for help on using tickets.