Make WordPress Core

Opened 3 years ago

Closed 2 years ago

#24410 closed defect (bug) (worksforme)

Sites screen in network admin does not list all sites

Reported by: CNG SEO UK Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Multisite Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:


Ok this is hard to explain..

When I create a network site, the actual site does not appear in the network list... (network.php)

pic 1 missing site
pic 2 sites.php


Attachments (2)

pic1.PNG (61.4 KB) - added by CNG SEO UK 3 years ago.
pic1 network screen
pic2.PNG (47.8 KB) - added by CNG SEO UK 3 years ago.
pic 2

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

3 years ago

pic1 network screen

3 years ago

pic 2

#1 @SergeyBiryukov
3 years ago

  • Component changed from General to Multisite

3 years ago

I forgot to add that because of this It is impossible to delete any site but you will already know that..

Version 0, edited 3 years ago by CNG SEO UK (next)

#3 @markoheijnen
3 years ago

As far as I know is that when you create a site as a super admin you will not getting added. So the site list on site level will not show those sites.

3 years ago

It does on all the other versions I have on my site....

#5 @SergeyBiryukov
2 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Could you provide the steps to reproduce the issue on a clean install, including the details of your setup?

#6 @SergeyBiryukov
2 years ago

  • Summary changed from Network Visibility. to Sites screen in network admin does not list all sites

#7 @nacin
2 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

I'm going to guess this is a multi-network thing. Each network admin will only show sites in that network, while my-sites.php will show everything for that user.

Note: See TracTickets for help on using tickets.