WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#25066 closed defect (bug) (invalid)

Can't upload pictures to the media library any more.

Reported by: Archaeo Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.4
Component: Media Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

The uploader gets to about 71% and stops there. Can't load images to the page and save either.
http:jessejamesphotoalbum.com

Change History (8)

#1 @SergeyBiryukov
7 years ago

  • Component changed from General to Media

Related: #22869, #23127, #23363

#2 @ocean90
7 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Archaeo, please create more descriptive tickets with information about steps to reproduce, browser and OS version, etc.

You can re-open the ticket with more details, but first please checkout the tickets which Sergey has linked.

#3 @Archaeo
7 years ago

  • Cc rjpastore@… added
  • Keywords needs-refresh needs-patch added
  • Resolution invalid deleted
  • Status changed from closed to reopened
  • Version set to 3.6

On my Window7 PC using Firefox in Wordpress 3.6 on my webpage http://jessejamesphotoalbum.com/wp-admin/post.php?post=1671&action=edit

I click on ADD MEDIA, from my computer, select an image file, click the file, begins to upload and freezes at 71%. I removed some images from the library to make more space, didn't help.
Also tried the ADD MEDIA in Dashboard and drag & drop, all attempts freeze. Unable to upload any media or save media.

#4 @c3mdigital
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback added; needs-refresh needs-patch removed
  • Version changed from 3.6 to 3.4

Archaeo,

What version of Firefox and can you reproduce on a fresh install with no plugins using one of the default themes? FYI version number is not current version it is the first version the bug or issue was introduced in.

#5 @SergeyBiryukov
7 years ago

The uploader gets to about 71% and stops there.

That sounds like an out of memory error.

  1. Does it happen with all images, or just large ones?
  2. Could you increase the PHP memory_limit value and see if that fixes it?

Please try the support forums for further troubleshooting: http://wordpress.org/support/.

#6 @SergeyBiryukov
7 years ago

  • Milestone set to Awaiting Review

#7 @c3mdigital
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from reopened to closed

Reopen if you have more details and can reproduce after taking the steps listed above.

#8 @SergeyBiryukov
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback added
  • Milestone Awaiting Review deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.