WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#27960 closed defect (bug) (invalid)

Visual Editor (not working) in Internet Explorer 11 (with or without compatibility mode)

Reported by: garymgordon Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.9
Component: Editor Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Visual Editor (not working) in Internet Explorer 11 (with or without compatibility mode)

Using WP v3.9

I have tried in Chrome and Firefox and both of these are fine.

But when I tried IE 11, if I click on the "Visual" tab, nothing displays. I see the scroll bar move a tad, but that's it. It doesn't open up to show the Visual editing component nor can I add content under the "Visual" tab. Only the text tab is functional.

Attachments (2)

ie11-tab-issue.jpg (49.5 KB) - added by garymgordon 8 years ago.
Just shows that the Visual tab is there, but nothing happens when I select it.
WordPress-Editor-Problem.png (28.1 KB) - added by dbrewerton 7 years ago.
Toolbar in Editor WP 3.9.2 - IE 10, even in compatibility mode

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

@garymgordon
8 years ago

Just shows that the Visual tab is there, but nothing happens when I select it.

#1 @garymgordon
8 years ago

I tried this on another website, and didn't experience the problem. I'm looking into it further, and will report back.

#2 @garymgordon
8 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Tested it again, in the original site, and now it seems fine. Therefore, for the moment, all seems fine. Disregard this post.

#3 @ocean90
8 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted

#4 follow-up: @dbrewerton
7 years ago

  • Resolution invalid deleted
  • Status changed from closed to reopened

It is happening to me with Version 3.9.2, as other browsers like Firefox and Chrome show the toolbar just fine.

@dbrewerton
7 years ago

Toolbar in Editor WP 3.9.2 - IE 10, even in compatibility mode

#5 in reply to: ↑ 4 ; follow-up: @SergeyBiryukov
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Replying to dbrewerton:

It is happening to me with Version 3.9.2, as other browsers like Firefox and Chrome show the toolbar just fine.

  1. Does it still happen with all plugins disabled and a default theme (Twenty Fourteen or Twenty Thirteen) activated?
  2. Your screenshot looks different from garymgordon's, so it might not be the same issue. It would be a good idea to try the support forums for troubleshooting.

#6 in reply to: ↑ 5 @dbrewerton
7 years ago

I have disabled all plugins and ran the 2012/2013/2014 default themes. Makes no difference. When I run IE 9, all is right with the world, it is IE10 and higher that seem to goof up on me. As I say, the button behaviors are present, it is the icons that are missing.

Replying to SergeyBiryukov:

Replying to dbrewerton:

It is happening to me with Version 3.9.2, as other browsers like Firefox and Chrome show the toolbar just fine.

  1. Does it still happen with all plugins disabled and a default theme (Twenty Fourteen or Twenty Thirteen) activated?
  2. Your screenshot looks different from garymgordon's, so it might not be the same issue. It would be a good idea to try the support forums for troubleshooting.

#7 follow-up: @ocean90
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from reopened to closed

Hello dbrewerton, just tried the current beta of WordPress 4.0 in IE 11 and the icons are there.

So please try the support forums for troubleshooting. When you have find out, that it's a core issue, feel free to open a new ticket.

#8 in reply to: ↑ 7 @dbrewerton
7 years ago

Replying to ocean90:

Hello dbrewerton, just tried the current beta of WordPress 4.0 in IE 11 and the icons are there.

So please try the support forums for troubleshooting. When you have find out, that it's a core issue, feel free to open a new ticket.

I discovered it is this whacky browser that I use at work, stupid thing is trying to protect me from myself, dumb!!! Tried it on my own PC and browser, I'm good.

Note: See TracTickets for help on using tickets.