Make WordPress Core

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#28345 closed defect (bug) (worksforme)

Adding Hyperlinks is broken

Reported by: mrdenn1s's profile mrdenn1s Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.9
Component: Editor Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

After the update to 3.9.1, hyperlink button in visual editor remains unuseable

Link: http://i1259.photobucket.com/albums/ii543/iamnotpeterpan/EditPostlsaquoDennisDoesCricketmdashWordPress_zpsf72cc13d.png

Also, if you try and insert HTML <a href="url">Link text</a> via text editor, it doesnt show when you preview the page

I have turned off all other plugins to see what it was, reinstalled 3.9.1 and also changed to twenty fourteen theme to see if it was my premium theme.

Still have same problem

Change History (3)

#1 @SergeyBiryukov
10 years ago

  • Keywords reporter-feedback added
  1. The "Insert/edit link" button becomes active once you select some text. You don't appear to have any text selected on that screenshot.
  2. Are there any JavaScript errors in your browser?

#2 @MikeHansenMe
10 years ago

I added a link in the text editor and previewed and it worked properly. Also, as Sergey mentioned the buttons become available once some text is selected and worked properly for me as well.

#3 @iseulde
10 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed
  • Version changed from 3.9.1 to 3.9
Note: See TracTickets for help on using tickets.