Make WordPress Core

Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#29532 closed defect (bug) (invalid)

Visual editor issues

Reported by: netomax's profile netomax Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.0
Component: Editor Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Hi,

I have installed WP 4 on several sites and have noticed two problems.

First: When i enter an oEmbed video it adds a couple of white lines without explications

Second: The editor menu has not changed on one site, while he hjas changed on another one.

Here http://www.bloginfos.com/wordpress-40/ on my site an article I wrote about WP 4.0 where you can see a screenshot of the two problems I found, and I also join two screenshots.

Thanks for your help

Hubert

Attachments (2)

editeur 2.jpg (20.8 KB) - added by netomax 9 years ago.
editeur 1.jpg (12.3 KB) - added by netomax 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

@netomax
9 years ago

@netomax
9 years ago

#1 @karpstrucking
9 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Bienvenue Hubert!

I was not able to re-create either of these issues on a fresh 4.0 install using the default themes. Looking at your screenshots for the second issue, I would guess that you have either a plugin or theme activated that is providing a custom editing experience. Please test these issues again on a fresh 4.0 install with no plugins and using one of the default (twenty*) themes.

Thanks!

#2 @iseulde
9 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

White space issue may have been solved with [31066]. Issue 2 sounds like a plugin problem.
If you're still experiencing issue 1, please reopen the ticket with more steps to reproduce.

Thanks for the report!

Note: See TracTickets for help on using tickets.