WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#30077 closed defect (bug) (worksforme)

video upload - play

Reported by: Drnorma Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.0
Component: Media Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Hello

I am using worldpress 4. my video files are on the media library.
i trying to upload files into the post pages -the file upload
but when i press the play -it doesnt show the video but
rolling hours withuot stop -or showing the video inside of it

i thnk it a bug or code problem. people told me to never upload files directly into the worldpress
that in any case it will bring to a crash ! is it truth ? and why it doesnt open up just roll

hoq can i check if it a bug ? and or fix it

thank you Norma

Change History (2)

#1 in reply to: ↑ description @levanvu
6 years ago

Replying to Drnorma:

Hello

I am using worldpress 4. my video files are on the media library.
i trying to upload files into the post pages -the file upload
but when i press the play -it doesnt show the video but
rolling hours withuot stop -or showing the video inside of it

i thnk it a bug or code problem. people told me to never upload files directly into the worldpress
that in any case it will bring to a crash ! is it truth ? and why it doesnt open up just roll

hoq can i check if it a bug ? and or fix it

thank you Norma

#2 @wonderboymusic
6 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Videos are working for me - perhaps try the forums? Thanks for the report.
https://wordpress.org/support/

Note: See TracTickets for help on using tickets.