WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 5 years ago

Last modified 6 months ago

#35504 new defect (bug)

response to adding data to taxonomy shows in a wrong place

Reported by: ehsanaghaei Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.4.1
Component: Taxonomy Keywords: reporter-feedback
Focuses: ui, javascript Cc:

Description

Hello,
i created a custom taxonomy and when i try to add an item, item will be successfully add but response from ajax request to add this data show's in wrong place and the table not getting updated. response data showing as the message value instead. i toke screenshot.
and i tested my codes and wordpress healthy time and time over. I'm Sure it's core bug.

http://uupload.ir/files/kuv1_bug.jpg

Attachments (1)

bug.jpg (43.8 KB) - added by ehsanaghaei 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

@ehsanaghaei
5 years ago

This ticket was mentioned in Slack in #core by peterwilsoncc. View the logs.


6 months ago

#2 @mikeschroder
6 months ago

  • Keywords reporter-feedback added

Hi @ehsanaghaei! I'm sorry it has taken so long for a response.

We talked about this ticket today in triage: https://wordpress.slack.com/archives/C02RQBWTW/p1591249022058800

Folks there were unable to reproduce the problem, unfortunately.

Could you please provide a way to create the taxonomy that is causing the problem (whether code, or if you're using a plugin others can test), and text to copy/paste with details of the item you're creating?

I'm hoping that might make it easier to be able to reproduce the problem so that the issue can be fixed.

Thanks so much!

Note: See TracTickets for help on using tickets.