WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#36858 closed defect (bug) (invalid)

Post body is not appearing

Reported by: timarim01 Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.5.2
Component: General Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Hi Everybody,

I have problem with my posts displaying it's body. The View displays only the title, but no content. I have checked the possibilities, even I reinstalled Wordpress, but that just deleted my whole site.

I re-created the Category, I created new Post, even I tried to create a new Page as a Blog, but the same all the time. I have tried with different Permalinks, because I saw maybe that can help as well, but still nothing. Even I deactivated or deleted the new Plugins I installed, but nothing.

Can anybody tell me what should I change to get it back. At the beginning when I first created those (like one month ago) I didnt have any problem with it.

Change History (1)

#1 in reply to: ↑ description @peterwilsoncc
3 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Hi @timarim01 and welcome to trac!

Trac is used for developing WordPress the CMS rather than for developing themes and support.

There is a dedicated theming support forum where you'll find people more able to answer your question.

I'll close this ticket for now but you should feel free to open other tickets if you do find a bug in WordPress.

Note: See TracTickets for help on using tickets.