WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 4 years ago

Last modified 4 months ago

#40806 new defect (bug)

Subtitles show no media files in browser when there are some

Reported by: karmatosed Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Media Keywords: has-patch
Focuses: ui-copy Cc:

Description

This may be a case of it looking for a very particular file, the trouble is that isn't clear if the case.

I discovered this whilst testing the video widget, but assume its media library. I see the following:

https://cldup.com/jLgqBIQbvi.png

Somewhat of a surprise when my media library shows...

https://cldup.com/pCAJry0o1a.png

Attachments (1)

40806.diff (746 bytes) - added by sabernhardt 4 months ago.
generic option for clarifying the message

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

This ticket was mentioned in Slack in #core-media by karmatosed. View the logs.


4 years ago

#2 @karmatosed
4 years ago

It this is a case of the type then lets add a message. something like this:

https://cldup.com/dZdhPD66Dw.png

@sabernhardt
4 months ago

generic option for clarifying the message

#3 @sabernhardt
4 months ago

  • Focuses ui-copy added
  • Keywords has-patch added

In addition to subtitles, this message appears when attaching an image, audio or video file without any of that type in the library yet.

40806.diff is a simple clarification:
"No items found matching this type."

Of course, there could be a better way to phrase that.

If we want to make the message different for each category instead, giving a list of acceptable file formats could help.

Note: See TracTickets for help on using tickets.