WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 4 months ago

Last modified 4 months ago

#41251 new defect (bug)

"Add post" overwriting a previous post in 4.8

Reported by: putarguy@… Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: normal Version: 4.8
Component: Posts, Post Types Keywords:
Focuses: Cc:

Description (last modified by SergeyBiryukov)

I am running the 2012 theme on 4.8. with a few basic plugins.

I am also experiencing the problem described in this closed ticket: #37889

In testing I disabled all plugins, and when I try to "Add new" under pages, I get a fresh empty page, and on the right it confirms the status is "draft" with "0" revisions and a "Publish" button for my finished work.

I give the new page a test title and some fake content and "Publish" it. Immediately the "Publish Info" box shows 20 revisions and a publish date of a week earlier. I am now editing my previous post/page.

Just trying to publish the new page overwrites the content fields in my previous page so the whole article is lost unless I restore from the revisions list at the bottom of the new page I just created.

Regardless of which page I try to edit, the last page gets overwritten.

I have a stock standard .htaccess file.

Change History (4)

#1 @putarguy@…
4 months ago

A clarification:

I updated wordpress to 4.8 this morning. I was able to create the first page just fine, but when I tried a few hours later to add another page, that content overwrote the first page I created that day.

I haven't tested posts.

#2 @SergeyBiryukov
4 months ago

  • Description modified (diff)

#3 in reply to: ↑ description @SergeyBiryukov
4 months ago

Hi putarguy@…, welcome to WordPress Trac! Thanks for the report.

I am also experiencing the problem described in this closed ticket: #37889

Have you tried the suggestion from comment:12:ticket:37889?

Last edited 4 months ago by SergeyBiryukov (previous) (diff)

#4 @lalaale
4 months ago

#41280 was marked as a duplicate.

Hi, @SergeyBiryukov. I'm trying the two suggestions, but can't resolve the issue. It's possibly a bit "bug" in the last WordPress version cause this? Maybe a residual code of discontinued functions of The last update don't present problems.

SergeyBiryukov:

Have you tried the suggestion from comment:12:ticket:37889?

Whit last resource, I deactivate all caché and other personal config, but the issue continued.

Last edited 4 months ago by lalaale (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.