WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#42755 closed defect (bug) (invalid)

Select all checkbox stop working at all pages after updated to 4.9

Reported by: symatic Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.9
Component: Administration Keywords:
Focuses: ui, javascript, administration Cc:

Description

Hello team,

I recently updated to 4.9 and came to know this issue. The select all functionality stop working on plugins, pages, posts, media everywhere. Also at some pages I am not able to close notification or messages.The help, and screen options at top right corner got effected too.

I didn't find any issue reported regarding the same. If anyone has already reported this please correct me.

I also didnt find any time to offer you solution for this, however I will update this ticket if I will able to make it.

Thanks.

Attachments (1)

Selection_004.bmp (1.9 MB) - added by symatic 3 years ago.
Issue screenshot

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

@symatic
3 years ago

Issue screenshot

#1 @rabmalin
3 years ago

Can you please test again with default theme and all plugins disabled?

#2 follow-up: @pkbhatt
3 years ago

Yes did not found any issue with default wordpress without any other theme's or plugins.

#3 in reply to: ↑ 2 @dd32
3 years ago

  • Component changed from General to Administration
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Replying to pkbhatt:

Yes did not found any issue with default wordpress without any other theme's or plugins.

Hey @pkbhatt,
If you're not experiencing any issues without plugins and just using the default themes, then it sounds like one of your plugins or theme is causing a Javascript error which is preventing other Javascript running.

You'll need to enable plugins one-by-one until you find the one that's causing the issue and report it to the plugin author. You may also find details in the browser Javascript console which identifies a plugin.

As this doesn't appear to be a core issue, I'm going to close this ticket, however if you find anything which shows that WordPress core is at fault, you can re-open the ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.