WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 2 years ago

Closed 10 months ago

#43378 closed defect (bug) (worksforme)

After core updates editor display html tag

Reported by: shahrachna13 Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.9.4
Component: Editor Keywords: reporter-feedback close
Focuses: javascript Cc:

Description

After core updates editor is shwoing html tag with content

Attachments (1)

editor_issue.png (24.4 KB) - added by shahrachna13 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

#1 follow-up: @SergeyBiryukov
2 years ago

  • Component changed from General to Editor
  • Focuses ui removed
  • Keywords reporter-feedback added

Hi @shahrachna13, welcome to WordPress Trac! Thanks for the report.

Does it still happen with all plugins disabled and a default theme (Twenty Seventeen) activated? Could you provide the steps to reproduce the issue on a clean install?

#2 in reply to: ↑ 1 @shahrachna13
2 years ago

Nope

I have updated my existing website. Other plugins are disabled.
I am using my custom theme.
But still I am facing issue just after core updates.

Replying to SergeyBiryukov:

Hi @shahrachna13, welcome to WordPress Trac! Thanks for the report.

Does it still happen with all plugins disabled and a default theme (Twenty Seventeen) activated? Could you provide the steps to reproduce the issue on a clean install?

Last edited 2 years ago by shahrachna13 (previous) (diff)

#3 @noisysocks
14 months ago

  • Keywords close added

Hi @shahrachna13! This is likely an issue with your custom theme. To confirm: does this happen when you use the default Twenty Nineteen theme?

#4 @desrosj
10 months ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

I'm going to close this out. I can't find any similar reports, and there has been no additional reporter feedback.

@shahrachna13 if you are still experiencing this issue on the latest version of WordPress (currently 5.2.4) with a default theme, please feel free to reopen and provide more information. Likewise, if you figured out the issue, please just post what was causing the issue in case someone else experiences the same issue.

Note: See TracTickets for help on using tickets.