WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 15 months ago

Last modified 8 months ago

#44892 new defect (bug)

Theme install button showing again

Reported by: anilhada Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: normal Version: 4.9.8
Component: Themes Keywords: has-screenshots
Focuses: ui, administration Cc:
PR Number:

Description

How to get bug:-

First go on
Appearance - > Theme -> add new

Click on install button and same time click on Preview button.
on theme preview window again showing install button.

and one more thing if again i am click on install button error massage will appear.

Attachments (3)

Screenshot_1.png (631.5 KB) - added by anilhada 15 months ago.
Screenshot_2.png (1.3 MB) - added by anilhada 15 months ago.
Screenshot_3.png (6.5 KB) - added by anilhada 15 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

#1 @SergeyBiryukov
15 months ago

  • Component changed from General to Themes
  • Focuses ui administration added

#2 @mukesh27
15 months ago

  • Keywords has-screenshots needs-patch added

#3 @mukesh27
15 months ago

  • Keywords needs-patch removed

#4 @joyously
8 months ago

When I tried it with WP 5.1, the Install button was showing at first, but it changed to Activate shortly thereafter. That means it is already coded to update.

I would guess that the initial state needs to be handled better, to reflect the state of the installation, so it would be disabled and showing "Installing" like the other button does.

Note: See TracTickets for help on using tickets.