WordPress.org

Make WordPress Core

#46340 closed defect (bug) (worksforme)

problem when navigating between themes

Reported by: aeydb Owned by: williampatton
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 5.1
Component: Themes Keywords: needs-testing needs-screenshots reporter-feedback
Focuses: administration, template Cc:

Description

There is a problem when navigating between themes, where this message appears, (Sorry, you are not allowed to access this page).
Knowing the switch between the themes, you have to refresh the page

Attachments (1)

2019-02-25 (1)_LI.jpg (179.2 KB) - added by aeydb 18 months ago.
This Page

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

@aeydb
18 months ago

This Page

#1 follow-up: @williampatton
17 months ago

  • Keywords reporter-feedback added
  • Owner set to williampatton
  • Status changed from new to assigned

Hey @aeydb,

Thanks for reporting this. Could you give me some more details about the exact steps I need to take to trigger this error in my local?

#2 in reply to: ↑ 1 ; follow-up: @aeydb
17 months ago

Replying to williampatton:

Hey @aeydb,

Thanks for reporting this. Could you give me some more details about the exact steps I need to take to trigger this error in my local?

Go to Appearance - Themes, then if you change the theme the message appears, but now it no longer appears.
Some themes may not work well.

#3 in reply to: ↑ 2 @williampatton
17 months ago

Hey,

So I am on the Appearance -> Themes page and I see my list of currently installed themes. To change themes I click on the 'Activate' button.

When I click that button the themes activate without any problem. I am able to choose another theme after that and repeat the process without seeing the error message and can continue to do this over and over.

Is there any other steps that I should be taking or is there a different way for me to be activating the themes that triggers this?

I just tested this with latest WP 5.1.1 and several of the default twenty* themes and haven't been able to get the error message to appear for me.

Replying to aeydb:

Replying to williampatton:

Hey @aeydb,

Thanks for reporting this. Could you give me some more details about the exact steps I need to take to trigger this error in my local?

Go to Appearance - Themes, then if you change the theme the message appears, but now it no longer appears.
Some themes may not work well.

Last edited 17 months ago by williampatton (previous) (diff)

#4 @williampatton
10 months ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from assigned to closed

I am going to close this one out as worksforme because I am unable to recreate the problem with the latest version of WordPress.

If someone can recreate this issue and detail steps that result in the problem we will reopen it :)

Note: See TracTickets for help on using tickets.