WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 2 years ago

Closed 13 months ago

#47791 closed defect (bug) (reported-upstream)

error: update button stops working editing page

Reported by: yorkrun Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: trivial Version:
Component: Editor Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

So I made a page on a new site, created some pages, and it could just be something I done? Not that I did but who knows, anyway.

I went back to edit the pages, and when I click into the body of the page, I click the ... and go to edit as HTML, then I edit. Well the Update button at the top never shows blue and I can't click it to update.

I can if I type into the body and it changes color then I change it to edit as HTML.

Change History (6)

#1 @dkarfa
2 years ago

Hello @yorkrun, welcome to WordPress Trac! May I know which WordPress version you are using?

#2 @SergeyBiryukov
2 years ago

  • Component changed from General to Editor
  • Focuses accessibility performance coding-standards removed
  • Keywords reporter-feedback added

Hi @yorkrun, welcome to WordPress Trac! Thanks for the ticket.

Does the issue still happen with all plugins disabled and a default theme (Twenty Nineteen) activated?

#3 @yorkrun
2 years ago

Brand new site, brand new wordpress....Version 5.2.2

It's an error on WordPress's part. A little disappointed no one took the time to try on their own (or knew about it before it was a bug).

#4 @yorkrun
2 years ago

I think it is connected into some chain of commands (if this then that) and that eventually when you, say click elsewhere, the publish button all the sudden does change colors but it is only because the HTML I input pops up a message on the body block, after it converts it back to preview mode, then asking if I want to, again, convert it over to HTML. So I don't think it's an actual problem where it never happens, I think it maybe just an event in a sequence of events that is out of order or can be beefed up maybe.

#5 @yorkrun
2 years ago

Has anyone tried this and seen the same problem? I am also having other problems with WordPress new install but would like to see this resolved also.

#6 @noisysocks
13 months ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to reported-upstream
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.