WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 4 months ago

Last modified 4 months ago

#51688 new defect (bug)

Issue With Theme Installation and Default Listing.

Reported by: Shital Patel Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Themes Keywords: reporter-feedback
Focuses: ui, administration Cc:

Description

I uploaded new theme by using Hosting But It is not display in new version WordPress 5.5.3. I can not see "Add new button" and theme listing etc. please check screenshot.

Attachments (2)

issuewiththeme.png (85.0 KB) - added by Shital Patel 4 months ago.
issuewith4themes.png (16.1 KB) - added by Shital Patel 4 months ago.
there are 4 theme in themes direcotry

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

@Shital Patel
4 months ago

there are 4 theme in themes direcotry

#1 @Shital Patel
4 months ago

  • Keywords needs-patch added; has-patch removed

#2 @Shital Patel
4 months ago

  • Milestone changed from Awaiting Review to 5.5.3

#3 @Shital Patel
4 months ago

  • Priority changed from normal to high

#4 @SergeyBiryukov
4 months ago

  • Component changed from General to Themes
  • Focuses ui added; coding-standards removed
  • Keywords reporter-feedback added; needs-patch removed
  • Milestone changed from 5.5.3 to Awaiting Review
  • Priority changed from high to normal

Hi there, thanks for the report!

I could not reproduce the issue on a clean install. Looking at the code, the Add New button is not displayed on Multisite installations (since new themes are installed in Network Admin there), or if the current user does not have the install_themes capability. Could you check if your site is a Multisite installation, and the user has the capability?

I'm removing the 5.5.3 milestone, as that version is already released.

This ticket was mentioned in Slack in #core by noisysocks. View the logs.


4 months ago

Note: See TracTickets for help on using tickets.