Make WordPress Core

Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

#54315 closed defect (bug) (invalid)

Having problems connecting with request api

Reported by: elmagy16's profile elmagy16 Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 5.8.1
Component: General Keywords: needs-testing
Focuses: Cc:

Description

I have problems with redirecting from API even if I own the sites that I want to redirect or API connect.

Attachments (3)

Sin títuluo.jpg (60.9 KB) - added by elmagy16 2 years ago.
Here is a request for api connect and it is not rederecting. I had even deleted plugins and re done my site a couple of time to see and nothing
Sin títuluo.2.jpg (60.9 KB) - added by elmagy16 2 years ago.
Here is a request for api connect and it is not rederecting. I had even deleted plugins and re done my site a couple of time to see and nothing
Sin título.jpg (68.0 KB) - added by elmagy16 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

@elmagy16
2 years ago

Here is a request for api connect and it is not rederecting. I had even deleted plugins and re done my site a couple of time to see and nothing

@elmagy16
2 years ago

Here is a request for api connect and it is not rederecting. I had even deleted plugins and re done my site a couple of time to see and nothing

@elmagy16
2 years ago

#1 @TimothyBlynJacobs
2 years ago

  • Component changed from REST API to General
  • Focuses javascript multisite rest-api coding-standards removed
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Severity changed from critical to normal
  • Status changed from assigned to closed

Hi @elmagy16,

Welcome to trac! This is the place where we track issues with the Core WordPress software. Based on your report, it looks like you are having issues with the WooCommerce REST API. You can get help with WooCommerce in the Support Forums.

Note: See TracTickets for help on using tickets.