Make WordPress Core

Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#55382 closed defect (bug) (invalid)

WordPress 5.9.2 bug,conflict with LiteSpeed Cache

Reported by: tatuatu's profile tatuatu Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Plugins Keywords: close
Focuses: Cc:

Description

WordPress 5.9.2 broke my site,I went back to version 5.9.1 and everything is perfect

Has a conflict with LiteSpeed Cache, if I disable it it returns to normal.

I deleted the cache but it does the same, I uninstalled and reinstalled LiteSpeed Cache return to normal 2 minutes after it breaks again.
version 5.9.1 no problems, it works perfectly.

https://ibb.co/bs491Jj
https://ibb.co/rvnStTC

Attachments (2)

222Untitled.png (171.9 KB) - added by tatuatu 2 years ago.
111Untitled.png (347.7 KB) - added by tatuatu 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

@tatuatu
2 years ago

@tatuatu
2 years ago

#1 @costdev
2 years ago

  • Component changed from General to Plugins
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Severity changed from critical to normal
  • Status changed from new to closed

Hi @tatuatu, welcome to Trac!

Trac is for the development of WordPress Core, whereas this issue may be a problem with the LiteSpeed Cache plugin itself. Please reach out to the LiteSpeed Cache plugin developers on the LiteSpeed Cache plugin support forum.

Some suggestions for your post on the LiteSpeed Cache plugin support forum:

  1. Read LiteSpeed Cache's Please Read Before Posting post.
  2. Explain what you mean by "breaks my site".
    • Does the site fail to load at all?
    • Do stylesheets or scripts fail to load?
    • Does it perform slower? etc.
  3. Clarify whether you are using the latest version of the LiteSpeed Cache plugin
    • The plugin was updated a couple of weeks ago.

I'll close this ticket as this is a plugin support request. If after discussing the issue with the LiteSpeed Cache plugin team, they determine that there is an issue in WordPress Core, please return to Trac and let us know what has been discovered.

Best of luck!

#2 @tatuatu
2 years ago

edit

Version 1, edited 2 years ago by tatuatu (previous) (next) (diff)

#4 @audrasjb
2 years ago

  • Keywords close added

What happens if you deactivate the plugin? Does your website works?
In that case, this is probably an issue with this plugin. Please contact the plugin author via their support forums.

#5 @tatuatu
2 years ago

yes, if I disable the plugin it works, at the moment I stay at version 5.9.1 until a new update appears, I will try to get in touch with those from lite speed test, good day.

Note: See TracTickets for help on using tickets.