Make WordPress Core

#57441 closed defect (bug) (reported-upstream)

In Edit mode, hyperlinks direct the user away from the page

Reported by: ajaxstardust's profile ajaxStardust Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Editor Keywords:
Focuses: Cc:

Description

@ajaxStardust opened this ticket originally:

I don't know. I don't care. I've already spent far too much time on this nonsense.

I seriously can't believe WordPress was put into production in this state. It's not my responsibility to ensure it functions correctly.

That hyperlink should NOT direct the user from the page. This is supposed to be an Edit mode. WordPress is so broken since that Gutenberg nonsense. I'm sorry. I know you don't want to hear that.

https://screenrec.com/share/x9em6O2f4i

Change History (3)

#1 @sabernhardt
14 months ago

  • Keywords move-to-github reporter-feedback added

Sorry, your ticket should not have been deleted. However, the report would belong on GitHub instead so it is fixed in the plugin first (I did not find it there already).

If you could open an issue there, it should be more helpful than if I open it. They may have more questions than my two below.

Does clicking a link in the post content area open the target page only when using the Description List block, or have you experienced it with another block? Also, does that block comes from the plugin by TipTopPress?

#2 @ajaxStardust
14 months ago

do you still want me to take further action on this? sorry. i had been away from this email.

#3 @sabernhardt
12 months ago

  • Keywords move-to-github reporter-feedback removed
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to reported-upstream
  • Status changed from new to closed

I was able to find one standard block that behaves that way, so I opened an issue on GitHub.
https://github.com/WordPress/gutenberg/issues/48432

If you have anything to add, please comment there.

Note: See TracTickets for help on using tickets.