Make WordPress Core

Opened 11 months ago

Last modified 11 months ago

#58021 assigned defect (bug)

Since update 6.2 does not open products or pages in Google Chrome.

Reported by: daringlight's profile daringlight Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: blocker Version: 6.2
Component: Editor Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Good morning.
Since update 6.2 it does not open products or pages, no products or pages can be created in Google Chrome.
In Mozilla Firefox it does.
With Chrome it remains in an eternal loading loop and finally the browser asks whether to quit or wait. It doesn't change anything if you wait.
I would like to know if you have received any complaints about this, because I have to change browser as it is impossible with Chrome.
Regards.

Change History (2)

#1 follow-up: @kelvinballoo
11 months ago

Hi @daringlight ,

Thanks for submitting this ticket.

I've tried to simulate this based on below settings but in vain:

  • Chrome Version 111.0.5563.146
  • WP 6.2
  • PHP 7.4
  • Mac OS Monterey 12.6.3

I am able to open the pages listing page, create a new page, publish it and open the url in a new tab and it worked fine. I don't have products because I believe this is a custom post type on your end right?

Here are a couple of thoughts and questions:

  • Could you provide some details around which browser version, PHP version, OS version you are using please.
  • Any chance you could write down step by step on how you can reproduce the issue or better still, record a video for that? (you could use loom.com for that)
Last edited 11 months ago by kelvinballoo (previous) (diff)

#2 in reply to: ↑ 1 @vejpkollen
11 months ago

I'm having the same problem in the Chrome browser, but only on my Chromebooks (Chrome OS) and on my android phones (Android Chrome browser). BUT, the problem is not present on my windows device (win 11) where I also use my Chrome browser. Alas: this problem might be to be connected to a combination of the chrome browser, Chrome Os/android and wordpress v. 6.2. It was not present before the update.

Edit 1: I tried editing pages on my Chrome OS device with the Firefox android app - and it worked. So again - it something with chrome OS/android, the chrome browser and wp 6.2

Edit 2: My page uses php 8.1

Edit 3: Chrome OS Version 111.0.5563.100

Would really like to see a fix here - as I use chromebooks and android devices as my main daily devices for uppdating my wp site, and always for travelling.
cheers

Replying to kelvinballoo:

Hi @daringlight ,

Thanks for submitting this ticket.

I've tried to simulate this based on below settings but in vain:

  • Chrome Version 111.0.5563.146
  • WP 6.2
  • PHP 7.4
  • Mac OS Monterey 12.6.3

I am able to open the pages listing page, create a new page, publish it and open the url in a new tab and it worked fine. I don't have products because I believe this is a custom post type on your end right?

Here are a couple of thoughts and questions:

  • Could you provide some details around which browser version, PHP version, OS version you are using please.
  • Any chance you could write down step by step on how you can reproduce the issue or better still, record a video for that? (you could use loom.com for that)
Last edited 11 months ago by vejpkollen (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.