Make WordPress Core

Opened 4 months ago

Last modified 4 months ago

#60174 new defect (bug)

When I press the write button I get an error.

Reported by: changwoolim's profile changwoolim Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: normal Version: 6.4.2
Component: General Keywords: has-screenshots
Focuses: Cc:

Description

I moved scspbk.com from WordPress server to Cloudways server.
If you click Write after moving, an error will occur.
I would like to solve the problem.

I have attached the URL where I uploaded the error photos and videos.

https://blog.naver.com/dlackddn83/223308797087

Attachments (2)

a.mp4 (650.0 KB) - added by changwoolim 4 months ago.
워드프레스오류.JPG (444.4 KB) - added by changwoolim 4 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

@changwoolim
4 months ago

#1 follow-up: @sebastienserre
4 months ago

Hello

Thank you for opening a Trac ticket.
This area is dedicated to WordPress Core development. In case the fatal error is from a third party plugin or theme, you'll have to contact their developers.

Would you please enable WordPress debug, generate the error and send us the wp-content/debug.log.
Enable WordPress debug => https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/

Do you reproduce your fatal error with only WordPress & a Twenty Theme ?

#2 @jrf
4 months ago

  • Focuses php-compatibility removed

#3 in reply to: ↑ 1 @NekoJonez
4 months ago

  • Keywords dev-feedback removed

Replying to sebastienserre:

Hello

Thank you for opening a Trac ticket.
This area is dedicated to WordPress Core development. In case the fatal error is from a third party plugin or theme, you'll have to contact their developers.

Would you please enable WordPress debug, generate the error and send us the wp-content/debug.log.
Enable WordPress debug => https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/

Do you reproduce your fatal error with only WordPress & a Twenty Theme ?

Let me expand on Sebastien question here a little bit. If you enable that error log, you will notice the plugin/theme thats the culprint of the issue. If that's a plugin or theme, you better go to the WordPress forum of that plugin or theme to seek support.

With "just WordPress" Sebastian means, disable ALL plugins and enable an default theme like Twenty Twenty Four.

Another test you can do is change locales. I have seen it happen, but its extremely rare that a translator screwed up a placeholder and it screwed up some routines.

If it appears to be an issue still in core, so default theme & no plugins... Feel free to post your error log here so we can take a look. Otherwise, Sebastians and my comment will help you solve the issue or find the way to solve it.

Note: See TracTickets for help on using tickets.