Make WordPress Core

Opened 3 months ago

Closed 3 months ago

Last modified 5 weeks ago

#60853 closed defect (bug) (worksforme)

Apostrophe is not displaying correct in German when using the Plugin WPML

Reported by: kasteelkevakanties's profile kasteelkevakanties Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 6.4.3
Component: I18N Keywords:
Focuses: Cc:

Description

The apostrophe ' is not displaying correct in German using the WPML plugin. If you type the apostrophe (') it is not displayed at the top but instead it is at the bottom. This is not correct.
I have contacted WPML for the issue, but they say that there is nothing they can do, because WordPress shows Apostrophes as per German standards on the front.

Change History (7)

#1 @sabernhardt
3 months ago

  • Component changed from Plugins to I18N

#2 @Presskopp
3 months ago

  • Component changed from I18N to Plugins

Before we dive into details, just use ’ (ALT + 0146) and it will work.

#3 @Presskopp
3 months ago

  • Component changed from Plugins to I18N

#4 @kasteelkevakanties
3 months ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

ok, thank you, I do not have a Windows laptop, but it also seems to work when I copy the Apostrophe. Still strange that it does not display it correctly after automatic translation, but it is an easy fix. Thank you.

#5 @sabernhardt
3 months ago

According to the Chicago Style blog, the Mac shortcut is Option + Shift + ]

#6 follow-up: @desrosj
5 weeks ago

  • Milestone Awaiting Review deleted

I'm glad that you were able to fix this @kasteelkevakanties!

I wanted to see if anyone was able to reproduce this issue without the WPML plugin active in default WordPress.

#7 in reply to: ↑ 6 @Presskopp
5 weeks ago

Replying to desrosj:

I wanted to see if anyone was able to reproduce this issue without the WPML plugin active in default WordPress.

iirc it had nothing to do with the WPML Plugin.

Note: See TracTickets for help on using tickets.