WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 15 years ago

Closed 14 years ago

#70 closed enhancement (worksforme)

Trackbacks Failing

Reported by: gfmorris Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: XML-RPC Keywords:
Focuses: Cc:

Description

A few days after upgrading to WP 1.2, both internal and external TrackBacks began failing on my 1.2 install http://ijsm.org/. I TB old entries I reference on my site, so I know the internals are failing; Alex King tried to TB an entry of mine http://www.alexking.org/blog/2004/06/09/trackback-timestamps/, and that didn't go through, either. Alex would have to speak as to whether he got an error code on the TB; I have no error codes showing up in the ping status.

Change History (11)

#2 @anonymousbugger
15 years ago

I didn't have any error codes.

#3 @gfmorris
15 years ago

I tried sending a TB to someone else's site [off server, even], and it crumped as well. I don't know that this is an install-specific issue; I'm willing to look into it if someone can point me to where.

#4 @anonymousbugger
15 years ago

I've tried with 1.2mingus and now the 7/7 nightly build and it doesn't seem to do any SENDING of trackbacks. It receives them just fine... this appears to be a common complaint (judging from the forums)...

#5 @anonymousbugger
15 years ago

Following up that 1.2mingus and 7/7 nightly build does not send trackbacks or pings. I am using all standard templates and custom permalinks...

#6 @matt
15 years ago

Try the latest nightly again.

#7 @anonymousbugger
15 years ago

I have find a solution for trackbacks bug that works fine for me. You can view it on my weblog:
http://iozblog.ionosfera.com/archives/2004/08/29/wordpress_trackback_fix/
I hope that it helps you.

#8 @anonymousbugger
15 years ago

I applyed the patch from http://iozblog.ionosfera.com/archives/2004/08/29/wordpress_trackback_fix/ and now trackbacks are running perfectly!

#9 @tor
15 years ago

Have a copy of the patch to upload into mosquito? That site seems to be borked.

#10 @anonymousbugger
15 years ago

It seems that pingbacks from WP 1.5 to WP 1.2.2 fail due to an array-tag. For details see here:

http://wordpress.org/support/topic.php?id=20528

Error occurs when e.g. wordlog.com is pingbacking me.

#11 @matt
14 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.