Make WordPress Core

Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#8595 closed defect (bug) (duplicate)

Font Issue on the "Edit Themes" Page in the Site Admin

Reported by: andrewhaji Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: minor Version: 2.7
Component: Administration Keywords:
Focuses: Cc:


There seems to be some sort of CSS/styling bug in the "Edit Themes" page (Appearance -> Editor). When I load the page initially, all the text on the page is bold, even the list of theme files on the right and the text in the footer. If you click through the various files in the theme, sometimes the text goes back to normal. Maybe the theme editor is interpreting code from the theme files themselves, and causing this weird styling thing?

It's a minor issue but it's been here since at least 2.6, maybe earlier.

Here is what the screen SHOULD look like:

Here is what it looks like when I select certain files:

This happens with several different themes, so I don't think it's an issue with any particular theme I'm running. Do you notice how ALL the text on the second screenshot is bold? Even the text in the footer, which should NEVER be bold!

Change History (4)

#1 follow-up: @ionfish
7 years ago

Are you sure this wasn't fixed in [10194]?

#2 in reply to: ↑ 1 @andrewhaji
7 years ago

Replying to ionfish:

Are you sure this wasn't fixed in [10194]?

Ah, I didn't see that ticket. Yes, I believe this is the very same error, which now seems to have been fixed (at least, as of 9 hours ago!).

Thanks! Closing the ticket.

#3 @andrewhaji
7 years ago

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

#4 @johnbillion
7 years ago

  • Milestone 2.7.1 deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.