WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#9649 closed defect (bug) (worksforme)

Version WordPress 2.7.1 wp-admin/plugins.php doesn't load

Reported by: jfietzer09 Owned by:
Milestone: Priority: highest omg bbq
Severity: normal Version: 2.7.1
Component: Plugins Keywords: plugin
Focuses: Cc:

Description

When you click on "plugins" which loads wp-admin/plugins.php you are directed to a screen that contains no information on the plugins installed.

Have uninstalled and reinstalled with same effect. Must be a coding issue. Please advise.

Attachments (1)

screenshot.jpg (47.0 KB) - added by jfietzer09 5 years ago.
Screenshot

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

jfietzer095 years ago

Screenshot

comment:1 DD325 years ago

  • Milestone 2.7.2 deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Looks like you've got a PHP error, Or maybe a dodgy plugin.

Rule out plugins: Rename the plugins folder temporarily, try again.

Check for PHP errors, Add define('WP_DEBUG', true); to your wp-config.php file and see if any errors are shown.

Closing as worksforme, Given that no-one else has had this issue (In the several million installs) and no technical details are provided. This would've been better suited to the Support Forums. Feel free to re-open if any technical details come up which points it to a WP Bug.

comment:2 Denis-de-Bernardy5 years ago

more likely, a plugins.php file in your plugins dir. in which case this has been fixed in trunk.

Note: See TracTickets for help on using tickets.