WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 6 years ago

#9872 closed defect (bug) (worksforme)

Alternate Posts Page not recognized by IE

Reported by: Nigelino Owned by: markjaquith
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 2.7.1
Component: Canonical Keywords: reporter-feedback
Focuses: Cc:

Description

Directing posts to an alternate page works well with Firefox 3.0.10 but the page cannot be found by IE 8.0.6

Attachments (4)

20090519Explorer 8 problem_compressed.doc (200.5 KB) - added by Nigelino 6 years ago.
Screen shots
20090519Explorer 8 problem_more.doc (186.0 KB) - added by Nigelino 6 years ago.
20090519Explorer 8 problem_still more.doc (123.0 KB) - added by Nigelino 6 years ago.
20090519Explorer 8 problem_04.doc (93.5 KB) - added by Nigelino 6 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (16)

comment:1 @Denis-de-Bernardy6 years ago

  • Component changed from General to Canonical
  • Milestone changed from Unassigned to 2.8
  • Owner set to markjaquith

works fine here... might it be cache-related or something like that?

@Nigelino6 years ago

Screen shots

comment:2 follow-up: @peaceablewhale6 years ago

  • Keywords reporter-feedback added; IE8 posts page removed

@Nigelino: Would you mind posting some steps to reproduce the problem here?

comment:3 in reply to: ↑ 2 @Nigelino6 years ago

  • Summary changed from Alternate Pots Page not recognized by IE to Alternate Posts Page not recognized by IE

Replying to peaceablewhale:

@Nigelino: Would you mind posting some steps to reproduce the problem here?

Hi Mark
Don't think there is much I can add. However, I have made a couple more documents with screen shots of the preparation etc. and some comments.
It may be to do with our data base. Suggest you look at www.britishresidents.ch and at http://general.britishresidents.ch which is the link to the main WP site from the HTML startup page.

comment:4 @peaceablewhale6 years ago

@Nigelino:

Internet Exploer 8 is hiding the actual error message with its friendly error page. Would you reproduce the problem again and post the error message here after "Show friendly HTTP error messages" under Internet Options\Advanced\Browsing is disabled? Thanks.

comment:5 @Nigelino6 years ago

Thanks for the tip. However it doesn't seem to me to add much to our knowledge! I tried reducing the security but that didn't help either! UPloading a new screen shot.

comment:6 @Denis-de-Bernardy6 years ago

can you confirm the issue in trunk? it sounds a great deal like that 512b bug that we finally fixed in 2.8.

comment:8 @ryan6 years ago

  • Priority changed from high to normal

comment:9 @Denis-de-Bernardy6 years ago

punting pending feedback

comment:10 @Denis-de-Bernardy6 years ago

  • Milestone changed from 2.8 to Future Release

comment:11 @peaceablewhale6 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Closing this report as "worksforme". Please reopen it if you can reproduce the issue in trunk.

comment:12 @Denis-de-Bernardy6 years ago

  • Milestone Future Release deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.