WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 6 years ago

Closed 3 years ago

#26993 closed defect (bug) (worksforme)

Menu notice

Reported by: kcssm Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.8
Component: Menus Keywords: needs-patch reporter-feedback close
Focuses: Cc:

Description

This is a follow-up to #13958.

This notice again showed up with 3.8.1.

Change History (5)

#1 @nacin
6 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Hello, could you describe this notice or the steps to reproduce it?

#2 follow-up: @kcssm
6 years ago

The steps to reproduce is same as described in here #13958

Steps to reproduce:

  1. Add a plugin/theme that does custom post types/taxonomies.
  2. create an entry.
  3. add taxonomy to menu.
  4. deactivate plugin or changing theme but using same menu will cause this issue.

Turning on the plugin/theme fix the issue.

Last edited 6 years ago by SergeyBiryukov (previous) (diff)

#3 @wonderboymusic
6 years ago

  • Keywords needs-patch added; reporter-feedback removed
  • Milestone changed from Awaiting Review to Future Release

#4 in reply to: ↑ 2 @kucrut
5 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Replying to kcssm:
I followed the steps but wasn't able to see any notice both in admin or frontend.

#5 @swissspidy
3 years ago

  • Keywords close added
  • Milestone Future Release deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Cannot seem to reproduce it either.

I installed WooCommerce, added a product a menu and deactivated the plugin again. In the menu editor, the item is shown as invalid and on the front end it's not being displayed anymore.

Note: See TracTickets for help on using tickets.