WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#30025 closed defect (bug) (invalid)

RSS feed widget does not read a feed from another WP blog correctly

Reported by: davidbourguignon Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 3.9.2
Component: Widgets Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Dear all,

I have recently set up an RSS feed widget in the middle part of the footer area of my WP blog on http://lesenergiques.org/ (its title field content: "Des nouvelles du Repair Café Marseille !").

However, this does not work at all: it only displays the first entry of the RSS feed. This is very strange, since the feed itself (http://repaircafemarseille.fr/ateliers/feed/) is perfectly valid. I have read it without encountering any issue on both Firefox and Thunderbird.

What do you think? Is there some tricky settings I am missing or is this a bug? Thanks in advance for your help!

Best regards,

David.

Change History (3)

#1 follow-up: @MadtownLems
6 years ago

Your feed displays properly for me. Remember that WordPress caches the feed by default. Is it possible that when you set up the feed, you only had 1 post, then added more posts later?

Now that your cache has had adequate time to catch up, can you let us know if you're still experiencing this problem?

#2 in reply to: ↑ 1 @davidbourguignon
6 years ago

Thanks a lot for the feedback. You are right: this was probably a cache issue (with a long delay causing apparent failure). I am unable to answer to your last question since we have now both removed the widget and the page itself. (I opened this ticket 6 months ago.) Thanks again!

#3 @SergeyBiryukov
6 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.