WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

Last modified 4 years ago

#41209 closed defect (bug) (invalid)

Wordpress theme generating superfluous protocol strings in src attributes of varius tags.

Reported by: hallcrash Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.8
Component: Themes Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Hi,

I am using wordpress in a multi-site configuration with 3 sites set up. 2 of the sites are working perfectly, but one site started acting up yesterday. It doesn't matter what theme I apply to the site it links stylesheets and other embedded urls with extra protocols (i.e. src="http://http://site.com/stylesheet.css") see:

https://i1.wp.com/tothehills.net/wp-content/uploads/2017/06/tec-up-source.png

Change History (7)

#1 follow-up: @alexvorn2
4 years ago

where? I can't find any src atribbutes from the image.

#2 in reply to: ↑ 1 @hallcrash
4 years ago

Replying to alexvorn2:

where? I can't find any src atribbutes from the image.

sorry HREF attributes.

#3 follow-ups: @hallcrash
4 years ago

Now another of the set up sites is redirecting to the servers host domain rather then the set domain.

#4 in reply to: ↑ 3 @alexvorn2
4 years ago

Replying to hallcrash:

Now another of the set up sites is redirecting to the servers host domain rather then the set domain.

this site is for bugs, not for support, look at support forums please like https://wordpress.org/support/forums/

#5 in reply to: ↑ 3 @hallcrash
4 years ago

Replying to alexvorn2:

this site is for bugs, not for support, look at support forums please like https://wordpress.org/support/forums/
Now another of the set up sites is redirecting to the servers host domain rather then the set domain.

It is not a support issue. This wordpress installation is has been running fine for months doing what it is supposed to do, and now it doing whatever it wants. The only thing that has been updated is the version of wordpress. So, I guess I can nurture this self aware version of word press or report the BUG!

Last edited 4 years ago by hallcrash (previous) (diff)

#6 @dingo_bastard
4 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

href attribute in <link> tag is not invalid, don't see what's the issue here.

https://developer.mozilla.org/en/docs/Web/HTML/Element/link

If you have problems on your site, check for suspicious plugins. And do ask on the support forums first next time please.

#7 @netweb
4 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.