WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 3 months ago

Closed 2 weeks ago

#52039 closed defect (bug) (invalid)

Images disappear after upgrading to Big Sur

Reported by: kateposs Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: critical Version:
Component: General Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Since upgrading to macOS Big Sur on my 2019 MacBook, photos from the body of my postings have disappeared. They show up on the editing side of the WordPress page, but disappear on my laptop. They do appear on my phone and email, strangely. I have the Classic Editor plug in that worked fine prior to installation of macOS Big Sur.

Attachments (1)

Photo missing from post.png (500.0 KB) - added by kateposs 3 months ago.
Screenshot shows white space where a photo ought to be

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

@kateposs
3 months ago

Screenshot shows white space where a photo ought to be

#1 @SergeyBiryukov
3 months ago

  • Component changed from General to Editor

#2 @sabernhardt
2 weeks ago

  • Component changed from Editor to General
  • Keywords needs-patch removed
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
  • Summary changed from Classic Editor plug in faulty after upgrading to Big Sur to Images disappear after upgrading to Big Sur

Hi @kateposs and thanks for the report!

Since the images displayed in the editor but not the public pages, this likely was due to a problem in the theme.

If this still occurs, could you contact ThemeSphere? Images disappeared with the WoodMart theme and the Chrome browser in Big Sur, so WoodMart's author fixed their scripts. SmartMag may need a similar script revision.

Note: See TracTickets for help on using tickets.