WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#28609 closed defect (bug) (invalid)

BBpress forum bug - query.php

Reported by: daniluk4000 Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.0
Component: Query Keywords:
Focuses: Cc:

Description

I noticed that on version 4.0 alpha do not appear posts and topics on the forum. Searching, I found the problem in wp-includes/query.php. Please correct the problem.

Change History (4)

#1 @ocean90
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Which problem have you found? Does the issue still exists with the trunk version of bbPress?

Could be something for https://bbpress.trac.wordpress.org/timeline.

#2 @daniluk4000
7 years ago

I don't see this problem in trunk bbpress. The problem with Wordpress and query.php. You can see the problem here - posts not showing up! http://beta.titanfall-empire.ru/forums/forum/%d1%84%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bc

#3 follow-up: @daniluk4000
7 years ago

So is it possible to fix this is quite a serious problem?

#4 in reply to: ↑ 3 @ocean90
7 years ago

  • Keywords reporter-feedback removed
  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Replying to daniluk4000:

So is it possible to fix this is quite a serious problem?

Yes, don't use development versions in production sites.
Seems like you have to use the trunk version of bbPress then too. There is nothing we can do here, sorry.

Note: See TracTickets for help on using tickets.