WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 16 months ago

Closed 16 months ago

Last modified 16 months ago

#45496 closed defect (bug) (invalid)

Twenty Seventeen: Menu shows in Internet Explorer wrong

Reported by: itdoku Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.9.8
Component: Bundled Theme Keywords:
Focuses: Cc:

Description

Hello Support,

i use the template twenty seventeen and create an menu. this menu is correct in firefox and chrom (hyperlinks lef to right) but in internet explorer is frim top to botton.

i have not intall other plugins or widgets.

Thank you for help

Attachments (1)

Internet explorer.pdf (180.4 KB) - added by itdoku 16 months ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

#1 @tobifjellner
16 months ago

  • Component changed from General to Bundled Theme

#2 @tobifjellner
16 months ago

Which version of IE?

Can you upload screenshots?

Are you using any translated version of WordPress? Is the problem still there if you set the website to use English (US)?

Last edited 16 months ago by tobifjellner (previous) (diff)

#3 @SergeyBiryukov
16 months ago

  • Summary changed from Menu shows in Internet Explorer wrong to Twenty Seventeen: Menu shows in Internet Explorer wrong

#4 @itdoku
16 months ago

Hi,

its the current version of the browsers. i attached a pdf file.

i do this:

I activate the gutenberg editor, but few minutes later i desable again. this is all what i do.

#5 follow-up: @laurelfulford
16 months ago

Hi @itdoku - thanks for the extra details!

I tried to recreate this using Browserstack and Internet Explorer 11. The menu displayed correctly for me. The only way I could recreate the menu issue I see in your PDF is to turn on Compatibility View in the browser for my test site.

Can you please check the Compatibility View Settings of your browser? There is some information about how to do that here: https://support.microsoft.com/en-ca/help/17472/windows-internet-explorer-11-fix-site-display-problems-compatibility-v

If it is on for your test site, can you please try turning it off and see how the menu looks?

#6 in reply to: ↑ 5 @itdoku
16 months ago

Replying to laurelfulford:

Hi @itdoku - thanks for the extra details!

I tried to recreate this using Browserstack and Internet Explorer 11. The menu displayed correctly for me. The only way I could recreate the menu issue I see in your PDF is to turn on Compatibility View in the browser for my test site.

Can you please check the Compatibility View Settings of your browser? There is some information about how to do that here: https://support.microsoft.com/en-ca/help/17472/windows-internet-explorer-11-fix-site-display-problems-compatibility-v

If it is on for your test site, can you please try turning it off and see how the menu looks?

Touchdown!!!

It's work :-)

i would never have thougt that. Thank you very much.

#7 @laurelfulford
16 months ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Touchdown!!!
It's work :-)

@itdoku Yay!! :-) Your screenshots were a big help in figuring that out!

I'm going to close this issue, since everything is okay. Thanks for following up!

Last edited 16 months ago by laurelfulford (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.