WordPress.org

Make WordPress Core

Opened 8 weeks ago

Last modified 8 weeks ago

#51222 new defect (bug)

No image thumbnails are displayed in Media Gallery

Reported by: Medievaldragon Owned by:
Milestone: Awaiting Review Priority: normal
Severity: normal Version: 5.5.1
Component: Gallery Keywords: reporter-feedback
Focuses: ui Cc:

Description

I have encountered a bug with wordpress 5.5.1

  1. When I am creating or editing a post, and open the “Gallery” block to view the Media Library, none of the images appear onscreen. I see the circle animation icon next to the “Images | All Dates” rotating but no image thumbnails are displayed. Not even placeholder or broken icons. Just a blank page.

I tried different options with the filters. I didn’t get any response or changes by switching to August 2020 or any dates.

I got the thumbnails to load when I switched the filters to “Mine” | “August 2020”

Attachments (2)

wordpress-5-5-1-media-library-bug.jpg (35.3 KB) - added by Medievaldragon 8 weeks ago.
wordpress-5-5-1-media-library-bug2.jpg (117.3 KB) - added by Medievaldragon 8 weeks ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

#1 @SergeyBiryukov
8 weeks ago

#51221 was marked as a duplicate.

#2 @SergeyBiryukov
8 weeks ago

  • Summary changed from WordPress 5.5.1 - Media Gallery to No image thumbnails are displayed in Media Gallery

Hi there, welcome to WordPress Trac! Thanks for the report.

Does the issue still happen with all plugins disabled and a default theme (Twenty Twenty) activated?

Note: See TracTickets for help on using tickets.